در بازنشستگی و مستمری توسط
بسمه تعالی باسلام سن 61 سال از سال گذشته 13 ماه بیمه هستم از سال 65 تاکنون بصورت پراکنده 22 سال سابقه دارم.اکنون قصد بیمه اختیاری رادارم شرایط ادامه وبازنشتگی رادارم..متشکرم
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورت که سابقه بیمه شما کلا 22 سال می باشد می توانید با 22 روزحقوق میانگین پرداختی 2 سال آخر اشتغالتان بازنشسته شوید

و اگر قصد دارید به صورت اختیاری بیمه شوید می توانی به لینک زیر مزاجعه نمایید

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی