در پرداخت حق بیمه توسط
سلام سال 92 دامداری خریدم بعدا متوجه شدم که درسال 82فردی درگوشه ای ازاین ملک مستاجر ولوستر تولید میکرده حالا شکایت کارگرش از نپرداختن بیمه مستاجر(کارفرما) مربوطه شکایت وابلاغ به ادرس دامداری میاید من مستاجر را پیدا کرده ام چگونه میتوانم تامین اجتماعی را مطلع کنم که عواقب این موضوع به دامداری تحمیل نشود.
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

در هنگام خرید یا اجاره ملک تجاری یا اداری باید از فروشنده یا کرایه دهنده مفاصا حساب می گرفتید نه الان ! با این حال به قسمت بازرسی شعبه اطلاع دهید تا ببینند می توانند کاری انجام دهند یا نه ؟

با تشکر