در سوابق بیمه توسط
با سلام من سه سال و پنج ماه در بیمارستان امام در سال64 تا68 مشغول به کار بودم ولی بیمه نکردن و هیچ مدرکی ندارم البته استشهاد پر کردم ولی مورد قبول تبود برای قضات و لی تو اینترنت خوندم که استشهاد یه مدرکه ایا راهی داره که من این مدت و زنده کنم.              با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام با توجه به گذشت زمان از استشهاد شما باید مدرکی دیگر نیز مانند فیش حقوقی برگ مرخصی و ... را نیز به عنوان مکمل استشهاد ارایه دهید