در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و عرض تشكر از راهنمايي كه مي فرماييد :
بنده متولد آذرماه 1336 (59 سال سن دارم ) هستم در ضمن از آبان سال 1367 تا اين تاريخ بصورت پيوسته مشغول كار در شركتي هستم (28 سال سابقه بیمه دارم ). تمايل دارم كه تا پايان سالجاري بازنشسته شوم آيا با توجه به سن و سابقه امكان پذير است ؟
با تشكر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بازنشستگی با 60سال سن وبالای ده سال سابقه یا بازنشستگی با 50سال سن و30سال سابقه امکان پذیر میباشد البته اگر به شما سختی کار تعلق بگیرد میتوانید با ارفاق سختی کار با 35سال سابقه بدون شرط سنی بازنشسته شوید