در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من بیمه مشاغل آزاد دارم پرداخت میکنم ولی در حال حاضر متأهل شدم میخاستم ببینم در صورت تأهل همسر من هم بیمه میشه یا یه مبلغی باید اضافه تر بدم تا بیمه بشه
اگه باید اضافه تر بدم چه مبلغی باید اضافه تر بدم؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

اولا تاهل شما را تبریک میگویم ایشاا... بچه دار هم بشید

ثانیا برای همسر و بچه ها و افراد تحت تکفل شما فقط میتوانند دفترچه بیمه صادر شود و آنها فقط میتوانند از مزایای دفترچه بیمه استفاده کنند و نیازی به پرداخت حق بیمه اضافی نیست.