در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در کارگاهی کارگران طبق موافقت جمعی برای سال های متمادی از مرخصی استحقاقی خود در مقطع معینی از سال استفاده می کنند تغییر یکجانبه آن از سوی کارفرما چه حکمی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

تغییر توافق جمعی نحوه استفاده قسمتی از مرخصی استحقاقی سالیانه که در سنوات گذشته در مقطع زمانی مشخصی از سال و بطور مستمر برای سال های متمادی انجام شده است منوط به جلب موافقت کارگران ذینفع خواهد بود.