در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام برای پرداخت حق بیمه در بیمه پاسارگاد اگه سه نفر در خانواده بیمه شده اند ولی فقط یک نفر در بانکهای پاسارگاد،تجارت،کشاورزی حساب دارد،آیا اون یک نفر میتواند علاوه بر پرداخت حق بیمه خود حق بیمه دونفر دیگه راهم از حساب خودش پرداخت کند یا اینکه هرنفرباید حساب جداگانه داشته باشند؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

تمامی اقساط  بیمه عمر و تامین پاسارگاد به طرق زیر قابل پرداخت می باشند :

مراجعه به بانک های : تجارت ، کشاورزی ، پاسارگاد

پرداخت اینترنتی از درگاه اینترنتی : bpi.ir از قسمت سمت چپ سایت پرداخت قبوض و با استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت مندرج در دفترچه اقساط از طریق تمام کارت های عضو شبکه شتاب تمامی بانک ها ، که دارای رمز دوم ( اینترنتی ) می باشد.

پرداخت از تمامی دستگاه های خودپرداز بانک پاسارگاد با استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت مندرج در دفترچه اقساط از طریق تمام کارت های عضو شبکه شتاب تمامی بانک ها که شخص دارا می باشد.

پرداخت از طریق سامانه #720* با استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت مندرج در دفترچه اقساط از طریق تمام کارت های عضو شبکه شتاب تمامی بانک ها ، که دارای رمز دوم ( اینترنتی ) می باشد.

* حتی اگر یکی از اعضاء خانواده دارای عابر بانک از هر بانکی باشد می تواند از طرق فوق حق بیمه را پرداخت نماید.