در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

پدر بنده در هنگام عبور از خیابان با برخورد یک دستگاه اتوموبیل به بیمارستان منتقل و بعد از حدود 70 روز در گذشت

کمیسیون پزشکی قانونی در جواب استعلام دادگاه  نتیجه کمیسیون را برای تعیین علت فوت

 ( عوارض عفونی متعاقب ضربه مغزی ناشی از اصابت جسم سخت )     اعلام نموده است

نظر به اینکه بنده ( پسر متوفی ) و ضارب ( راننده خودرو ) هر دو کتبا اعلام نموده ایم که اعتراضی به نظر پزشکی قانونی نداریم

1: آیا نظر پزشک قانونی بدین معناست که علت اصلی فوت تصادف بوده ؟ و دیه فوت تعلق میگیرد؟

2: اگر علت اصلی فوت تصادف در نظر گرفته نشود جراحات و شکستگیها و همچنین خصوصا ضربه مغزی قید شده در نظر کمیسیون قابل درخواست دیه میباشد؟

3: آیا این درست است که دیه ضربه مغزی خود معادل دیه کامل فوت میباشد؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

از لحاظ حقوقی اگر بخواهیم بررسی کنیم این است که اگر کسی فقط این گزارش (عوارض عفونی متعاقب ضربه مغزی ناشی از اصابت جسم سخت )را بخواند متوجه نمیشود که به چه صورت بوده آیا با چیز خاصی به سرش ضربه زدند؟یا در اثر چه چیزی بوده. از نظر بنده باید گزارش کمیسیون به این صورت اصلاح شود که مشکل حقوقی و شفافیت آن حل شود:   عوارض عفونی متعاقب ضربه مغزی ناشی از اصابت جسم سخت در اثر تصادف با ...