در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام،شرکت ما به عنوان کارفرما تمام پرسنل،به جز پرسنلی که بازنشسته ارتش هستن رو بیمه کرده.خواستم بدونم فرزندان نظامی که قبلا بیمه نیروهای مسلح بودند رو میشود بیمه نکرد وهمچنان از بیمه نیروهای مسلح استفاده کنند یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

طبق قانون کار باید همه کارگران بیمه شوند .  شما احتمالا بیمه درمانی نیروهای مسلح را دارید ولی بیمه تامین اجتماعی طیف گسترده تری از خدمات را ارائه می دهد که بازنشستگی یکی از آنهاست . بهتر است بیمه تامین اجتماعی شوید وبیمه درمانی نیروهای مسلح را حذف نمائید .

با تشکر