در بیمه بیکاری توسط
با سلام . اینجانب به مدت 27 سال سابقه پرداخت بیمه دارم و آخر فروردین 95 شرکت محل کارم نامه پایان کارم را به علت انحلال شرکت صادر کرد و حق بیمه واریزی نیز 3400.000 تومان بوده و بالاجبار در شرکتی مشغول شدم که حقوقم کم شد و حق بیمه ام نیز شد 1400.000 تومان آیا میتوانم مجددا از بیمه بیکاری استفاده کنم . لازم به ذکر است در حال حاضر اردیبهشت و خرداد برایم بیمه 1400.000 تومانی رد شده . لذا برای اینکه بتوانم حق بیمه قبلی ام را حفظ کنم لطفا راهنمایی بفرمائید چه کار کنم . با تشکر و سپاس
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

از شرایط دریافت بیمه بیکاری داشتن حداقل 6ماه سابقه در اخرین محل است.