در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
در صورتی که پس از پایان دوره ۶ ماهه مرخصی استعلاجی،کارفرما اعلام عدم نیاز بکند آیا میشه ابلافاصله از بیمه بیکاری استفاده کرد؟
و مبنای محاسبه حقوق بیکاری در اینصورت ۶ ماهه آخر کار است یا ۶ ماهه بیکاری(با اعمال ضریب سه چهارم)؟
2 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

بله می شود . سوابق مرخصی استعلاجی جزء سوابق است و محاسبه بر اساس سه ماهه آخر آن صورت می پذیرد . البته باید یک سال سابقه در آن موسسه قبل از شروه استعلاجی زایمان داشته باشید .

ميزان مقرري روزانه بيمه شده بيكار معادل (55%) متوسط مزد يا حقوق سه ماه قبل از بیکاری بيمه شده مي باشد. به مقرري افراد متاهل يا متكفل ، تا حداكثر (4) نفر از افراد تحت تكفل به ازا هر يك از آنها به ميزان (10%) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دريافتي مقرري بگير نبايد از حداقل دستمزد، كمتر و از (80%) متوسط مزد يا حقوق وي بيشتر باشد.

با تشکر