در بیمه بیکاری توسط
با سلام بیمه بیکاریم هر دو ماه ریخته میشد ولی اکنون این ماه از حقوق بیمه بیکاری خبری نیست آیا ماه بعد واریز می شود یا همین ماه چندم؟ ممنونم اگر اطلاع دهید
توسط
انتقال داده شده توسط
با سلام حقوق مرداد ماه کی واریز میشود هنوز حقوق تیرماه رو واریز نکردن واسه من چندم هرماه حقوق بیمه بیکاری واریز میشود
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام در صورت واریز نشدن حقوق بیمه بیکاری می تونید از شعبه بیمه تامین اجتماعی پیگری نمایید و علت را جویا شوید