در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
تاریخ پرداخت بیمه بیکاری خرداد ۹۷ برای شعبه 2 تامین اجتماعی کی هست ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام
واریزی مقرری بیمه بیکاری خرداد ماه از دهم لغایت پانزدهم تیر ماه می باشد و ممکن است این پرداخت ها، با چند روز تاخیر انجام گردد.درصورت عدم پرداخت مقرری در مهلت مقرربه صورت حضوری به شعبه بیمه ای خود مراجعه  نمائید.لازم به توضیح است، به پایگاه مشاهده سوابق بیمه شدگان تامین اجتماعی مراجعه و در صورت مشاهده سوابق مقرری پرداخت شده در سوابق خود، از واریز مقرری خود مطمئن شوید.