در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام  بنده دارای بیمه کارگری تامین اجتماعی میباشم وازطرفی مادرم که دارای دفترچه تامین اجتماعی میباشدمحتاج عمل جراحی در یک بیمارستان خصوصی با هزینه سنگین میباشدسوال من این ست که آیا من میتوانم خودم ومادرم را بیمه تکمیلی کنم وآیا بیمه تکمیلی تمام هزینه پزشکی را متقبل میشود یا خیر اگرجواب بله میباشد از کدام سازمان یا اداره ابتدابا شروع کنم با تشکر.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در بیمه های تکمیلی خانوار چون دارای چکاپ کامل می باشند ، هرگونه اعلام و بیماری هایی که درحال حاضر مبتلا به آن باشید ، تحت پوشش نمی باشند و مستثنی می گردند.