در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا پرداخت مزد تعطیل هفتگی کارگری که در طول هفته بیمار بوده و در نتیجه نتوانسته است سر کار حاضر شود با کارفرماست یا با سازمان بیمه تأمین اجتماعی ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

از آنجا که مدت مرخصی استعلاجی که به تأیید سازمان بیمه تأمین اجتماعی رسیده باشد به منزله روز های کاری می باشد لذا پرداخت دستمزد روز تعطیل هفتگی به کارگری که تمام یا ایامی از هفته را در استراحت پزشکی بوده است به عهده کارفرما می‌باشد و سازمان تامین اجتماعی تنها مکلف به پرداخت غرامت مزد ایام بیماری کارگر خواهد بود.