در دیه و بیمه خودرو توسط

در خصوص سوال مطرح شده متاسفانه راننده موتور سیکلت هم فوت نموده لطفا با این شرایط راهنمایی نمایید.

مربوط به این سوال : راننده گواهینامه نداشته و موتور سیکلت تصادف کرده و 2 نفر فوت شدن چیکار کنم ؟

1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

ضمن ابراز همدردی از مصیبت پیش آمده

برای تشکیل پرونده با در دست داشتن مدارک مقصر حادثه به قسمت اداره خسارت های جانی شرکت بیمه مراجعه کرده وتشکیل پرونده دهید ولی به دلیل نداشتن گواهینامه شرکت خسارت را به زیاندیده پرداخت واز مقصر حادثه ریکاوری میکند.