در سایر توسط
سلام پروسه خسارت افت قيمت در شوراي شهر چقدره؟ اياكسي تجربشو داره؟ ميخوام بدونم پروسه خيلي طولانيه؟ و اينكه هزينه ها رو چقدر احتساب ميكنن مثلا براي تو رفتن درب جلوي ماشين ليفان ٥٠ ميليوني؟ در ضمن ماشين صفره
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام
درخصوص پرسش شما .تقاضای خسارت به اتومبیل در تصادف..تعین میزان خسارت باجلب نظر کارشناس صورت میگیرد .وشورای حل اختلاف نمی تواند زمان مشخصی را جهت این امر مشخص نماید بستگی به روند انجام کاردارد واینکه مدارک موردنظر را.خواهان بموقع بتواند به دفتر شورای حل اختلاف تحویل نماید