در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

من با يك خودروي چيني كه ارزش حدود پنجاه داشت تصادف كردم بيمه خسارت رو پرداخت كرد ولي اين اقا هزينه افت خسارت ميخوان. من متوجه اين موضوع نميشم و تا به حال به گوشم نخورده وقتي سالها بخواي ماشين رو نگه داري به هر حال افت قيمت ميخوره مخصوصا ماشين هاي چيني كه فروختنش هزاران مكافات داره چرا اين قانون براي ماشين هاي زير ٥٠ وجود داره؟ ميخوام بدونم پروسه در شوراي حل اختلاف چقدر طول ميكشه
و اينكه ايا مي توان به صورت اقساط خسارت رو پرداخت كرد؟
2 پاسخ
توسط
سلام . روز بخیر

خسارت افت قیمت توسط بیمه قابل پرداخت نیست. در صورتیکه دادگاه تشخیص دهد باید توسط خود شما پرداخت شود. اما مبلغ آن خیلی بالا نیست. به عنوان درصدی از ارزش خودرو با درنظر گرفتن سال ساخت خودرو محاسبه میگردد . هر چه مدل پایینتر باشد، مبلغ پایین تر است. برای همه خودرو ها این قانون هست و ربطی به ارزش خودرو ندارد. تا جاییکه بنده مطلع هستم معمولا تا 5 سال ساخت هم بهش افت قیمت میخوره. ماشینی که بیشتر از 5 سال از ساختش میگذره، افت قیمت نداره.
توسط (2,510 امتیاز)
- آيا ميدانستيد كه در تصادفات رانندگي، خسارت ناشي از اُفت قيمت خودرو قابل مطالبه است؟

  - بنابراين ضروري است قبل از دريافت خسارات خود از بيمه مربوطه، اقدام به طرح دعوي در شوراي حل اختلاف محل نموده و ضمن جلب نظر كارشناس رسمي دادگستري و يا كارشناس بيمه، خسارت مذكور را از فرد متخاطي مطالبه نماييد.