در دیه و بیمه خودرو توسط
خداقوت بنده در سال 94 ماه حرام تصادف کردم که منجر بفوت شد و مقصر شدم و بیمه زمان تصادفم کامل بود 220 تومنی الان سال 95 حکم دادن 253 تومن حالا بیمه میگه خودت باید 33 تومن پرداخت کنی .الان چه راهی برای حل این مشکل هست چون من یه بچه مریض دارم که حتی به خرج اونم نمیرسم چه برسه به دادن این مبلغ.
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

هر زمانی که حکم قطعی صادر شود باید دیه بر اساس همان سال پرداخت گردد به دلیل اینکه دیه یوم الادا میباشد لذا باید بر مبنای دیه سال 95 پرداخت شود. میزان دیه را بعد از گواهی پزشکی قانونی دادگاه تعیین خواهد کرد.

در صورتی که بیمه گر در پرداخت مبلغ دیه تعیین شده پیش از افزایش نرخ آن محکوم شده باشد، دیه گیرنده می تواند پس از دریافت دیه به مبلغ سال گذشته با شکایت از بیمه گر در محاکم عمومی نسبت به اخذ مابه تفاوت نرخ دیه سال گذشته و سال جدید اقدام کند.