در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
بهترین بیمه دندانپزشکی در اصفهان
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام و درود
معمولا  شرکت های بیمه در پوشش هزینه های دندان پزشکی ضعیف عمل میکنند
منظور از هزینه های دندانپزشکی تمام هزینه های درمانی جز زیبایی و ارتودنسی است
و شرکت بیمه ای که پوشش درمان تکمیلی به ادارات و سازمانها یا بطور انفرادی ارایه میدهد سعی میکند که سقف پوشش دندان پزشکی را با حداقل مبلغ پوشش دهد و از طرفی به شرکت هایی این پوشش را ارایه دهد که تعداد پرسنل و بیمه شده آن بالای دویست نفر باشد  ولی در برخی شرکت ها که بیمه تکمیلی انفرادی ارایه می دهند نیز این پوشش وجود دارد برای مثال در بیمه تکمیلی انفرادی بیمه ملت  دندان پزشکی  را پوشش میدهد ولی با سقف تعهدات پایین و در بهترین حالتش دندان پزشکی را تا سقف یک میلون تومان پوشش میدهد

البته اخیرا کارت هایی تخفیف ( کارت سلامت ) در بازار بیمه پخش شده است که در توضیحاتش آورده شده است که بیمار با مراجعه به مراکزی که اعلام نموده اند میتواند  پنجاه درصد هزینه دندان پزشکی را تا سقف یک یا دومیلیون  تخفیف بگیرد که در این مورد باید عرض کنم ارایه دهنده گان این کارتها شرکت بیمه ای نیستند و این کارتها با قوانین بیمه ای سازگار نیست

اطلاعات تکمیلی در :

بهترین گزینه بیمه دندانپزشکی کدومه؟

بیمه درمان تکمیلی انفرادی