در بیمه درمان تکمیلی توسط
برای استفاده از خدمات دندانپزشکی لز چه بیمه ای استفاده کنم چرا ایمپلنت هزینه اش پرداخت نمی‌شود من برای ایمپلنت از چه بیمه ای استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
بیمه درمان تکمیلی خانواده بیمه ملت دارای پوشش های متعددی می باشد از قبیل جبرا ن هزینه ای بیمارستانی,پاراکلینیکی،جراحی های سرپایی،آزمایشات،زایمان,ویزیت و دارو,دندانپزشکی و .....
این بیمه نامه قابل اخذ برای تک تک خانواده های ایرانی می باشد و نیازی به تشکیل گروه های 50 نفره ندارد.