در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
پاسخ شما،اینکه قسمتی از اندوخته را تبدیل به مستمری کنم و مابقی در صندوق باشد و حق بیمه سالانه ادامه و پرداخت کنم،آیا این مابقی اندوخته برای همیشه حق بیمه پرداخت میشود کرد؟ یا یک دوره محدود یا مشخص ؟ در واقع از خود اندوخته حق بیمه ادامه پیدا میکند و پول تمام میشود یا اصل اندوخته برای همیشه میماند و از سودش حق بیمه برای همیشه پرداخت میشود؟
4 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام و احترام

در واقع مستمري همان اندوخته شماست كه طي برنامه ريزي خاص بصورت مستمري به شما پرداخت ميگردد و از اندوخته شما كسر ميگردد

در بيمه هاي عمر و سرمايه گذاري به چندين شكل مختلف مستمري وجود دارد.

ماده 1 - تعریف انواع مستمری:
الف -مستمری مادام العمر : در اين نوع مستمری بیمه گر متعهد می شود از تاريخ تعیین شده در بیمه نامه تا زمانیكه مستمری بگیر در قید حیات باشد،
مبلغ مستمری را به وی پرداخت نمايد.
ب- مستمری مدت معین : در اين نوع مستمری بیمه گر متعهد میشود از تاريخ تعیین شده در بیمه نامه تا زمانیكه مستمری بگیر در قید حیات باشد و حداکثر تا پايان
مدت مشخص شده مبلغ مستمری را به وی پرداخت نمايد.
ج- مستمری قطعی : در اين نوع مستمری بیمه گر متعهد میشود از تاريخ تعیین شده در بیمه نامه تا پايان مدت مشخص شده،مبلغ مستمری را به مستمری بگیر
.پرداخت نمايد و در صورت فوت مستمری بگیر،مانده اندوخته بیمه نامه به طور يكجا به وراث قانونی مستمری بگیر به طور مساوی پرداخت می گردد
د - مستمری قطعی و مادام العمر : اين نوع مستمری تلفیقی از نوع الف و ج است.
ماده 2 -شرایط پرداخت مستمری:
الف-حداقل سن مستمری بگیر برای شروع پرداخت مستمری، 50 سال است.
ب- مبالغ مستمری با توجه به مشخصات بیمه شده محاسبه گرديده است و چنانچه ذينفع در صورت حیات بیمه شده شخص ديگری باشد،مبالغ می بايست مجددا
محاسبه شود.
ج-بیمه گذار می تواند تا قبل از انقضا مدت بیمه نامه نسبت به تغییر نوع مستمری اقدام نمايد.

پايدار باشيد