در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام ،،من برای شکایت از کارفرمای خود به موسسه حقوقی مراجعه کرده و به من گفتند که دیگر لازم نیست به اداره کار برای و شکایت کنی ،بلکه با دادن هزینه ای به ما خودمان رسیدگی خواهیم کرد فقط باید وکالت رو به ما بدی ،،ایا این کار درسته یا بهتره به خود اداره کار بروم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

حتما به اداره کار مراجعه نمایید و از خدمات مشاوره اداره کار بهره مند بشوید. همچنین در صورتی که نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری بیدبرگ دارید می تونید از طریق صفحه اصلی بیدبرگ اقدام کنید

دریافت مشاوره تلفنی