در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام خسته نباشین خبرنگار هستم و 17 سال سابقه کار دارم در یکی از نشریات تخصصی_  چون شغلم ایجاب میکنه که خارج از دفتر نشریه باشم چند بار مامور بیمه مراجعه کرده من حضور نداشتم ماه پیش که اومدن بیمه من رو قطع کردن میشه راهنماییم کنین چطور میتونم دوباره بیمه بشم؟ایا درسته که باید حویش فرما رد کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

با اسناد مثبته که ثابت کند شما در دفترکار مشغول بکار هستید و همچنین قرارداد کار و یا حضور درنشستهای خبری و ... میتوانید به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید و این مسئله قابل پیگیری میباشد.

درغیر از این صورت این موضوع در دیوان عدالت اداری قابل طرح خواهد بود.