در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
مدارک و شرایط لازم برای بیمه خبرنگاران چیست
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام

  1. معرفی نامه از نشریه
  2.  مراجعه به سایت و ثبت نام و ثبت آثار و مستندات خبری  (در آثار ثبت شده باید لوگوی نشریه یا خبرگزاری مشخص باشد در غیر این صورت باید توسط نشریه مهر شود)
  3. در صورتی که در مدت 2 سال حداقل 25 اثر (ماهی یک اثر)ثبت  شود و با داشتن معرفی نامه از نشریه می توانند از خدمات بیمه خبرنگاری استفاده کنند.
  4. در صورتی که از دو سال قبل هم آثاری داشته اید می توانید در سامانه ثبت نمایید.

اطلاعات تکمیلی در:

شرايط داشتن بيمه هنرمندان چیه