در پرداخت حق بیمه توسط
جانبازان بازنشسته از پرداخت حق بیمه دو درصد ماده 89 معاف هستند؟
توسط 1 نشانه گذاری شده
انتقال داده شده توسط
انشاالله خداوند توی همین دنیا سزاتون رابده وبه پیسی ورنج گرفتارتون بکنه بله نوک حرفهایم به شما مسئولین سازمان تأمین اجتماعی ست مگر قانون جانبازان را از هرگونه پرداختهای حق بیمه ودرمان معاف نکرده است پس چرا مبلغی را  هر ماه بعنوان کسر ماده 89 از ایثارگران بازنشسته کم میکنید،ماده 89بزنه توی کمرتون که در کشوری که نظامش بر پایه ولایت فقیه بنیان گذاشته شده به این راحتی حق جانبازان بازنشسته را میخورید وقانوت شکنی میکنید
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

سازمان تامین اجتماعی به استناد ماده ۸۹ قانون تامین اجتماعی دو درصد حق بیمه بابت هزینه های درمانی کسر می نماید. ماده ۸۹ قانون تامین اجتماعی چنین اشعار می دارد: “افرادی که به موجب قوانین سابق بیمه های اجتماعی یا به موجب این قانون بازنشسته و یا از کار افتاده شده یا می شوند و افراد بلافصل خانواده آنها همچنین افرادی که مستمری بازماندگان دریافت می دارند با پرداخت دودرصد از مستمری دریافتی از خدمات درمانی مذکور برخوردار خواهند شد…” اقدام تامین اجتماعی به کسر دودرصد طبق ماده ۸۹ قانون تامین اجتماعی، از افراد ایثارگر بر خلاف بند (ب) ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه و بند (ج) ماده ۳۷ قانون برنامه سوم توسعه بود و ایثارگران می توانستند با طرح دعوی در دیوان عدالت اداری رای عدم کسر دو درصد حق درمان را اخذ کنند اما در حال حاضر جهت طرح دعوی در دیوان عدالت اداری باید به برنامه ششم توسعه استناد کرد که ظاهرا" در برنامه ششم توسعه به این مقوله اشاره نشده است .