در سوابق بیمه توسط
با سلام وخسته نباشید
من13 سال سابقه خدمت در آموزش پرورش دارم وآن را به صندون تامین اجتماعی انتقال داده ام سهم مستخدم واریز شده ولی سهم کارفرما (سهم اشخاص ) واریز نکرده ام . و14 سال هم حق بیمه به تامین اجتماعی واریز کرده ام
سوال بنده این است آیا بجای 13سال میتوانم فقط 7سال سابقه آموزش پرورش را به تامین اجتماعی پرداخت کنم یا نه
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

به این صورتی که شما می فرمایین تو بخشنامه وجود نداره و تماما محاسبه می شه

متن این بخشنامه رو مطالعه کنید:

کلیه بیمه شدگان به استثنای کادر نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات می توانند با رعایت ضوابط این آیین نامه نسبت به تغییر صندوق بیمه ای خود به سایر صندوق های بیمه ای اقدام کنند.
بر اساس این آیین نامه، بیمه شده موظف است در خواست تغییر صندوق و انتقال حق بیمه و سوابق بیمه ای خود را (طبق ظوابط صندوق بیمه ای مربوط)به صورت کتبی به صندوق بیمه ای مقصد ارایه و صندوق بیمه ای مذکور موظف است، تقاضای او را به صندوق بیمه ای مبدا ارسال کند و صندوق بیمه ای مبدا نیز موظف است ظرف مدت یک ماه نسبت به محاسبه مبلغ حق بیمه ای مربوط (اعم از سهم بیمه شده و کارفرما) با ذکر مدت بیمه پردازی و اعلام آن به صندوق بیمه ای مقصد اقدام کند.
جزئیات این آیین نامه در بخشنامه تلخیص شده شماره 15 امور فنی در سایت تامین اجتماعی قابل استفاده می باشد