در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام من ۱۵ سال سابقه کار دارم، و ۳۳ سال سن می خواستم بدونم می توانم تا سن ۴۲سالگی حق بیمه را به صورت اختیاری پرداخت کنم و دیگه سرکار نرم؟
چون می گن بیمه اختیاری زنان باید تا ۵۵سالگی صبر کنند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی برام مهمه
و لطفا تلفن تماسی معرفی کنید که بتونیم سوالات بیمه ای بپرسیم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی می تونید در سن 42 سالگی بازنشسته شوید که 20 سال سابقه بیمه اجباری (قرارداد کار داشته باشید) داشته باشید در غیر این صورت باید تا سن 55 سالگی صبر نمایید و در صورتی که 30 سال سابقه بیمه داشته باشید در سن 50 سالگی و بالاتر نیز می تونید بازنشسته شوید

برای مشاوره تلفنی می تونید به پاسخ سوال (شماره تلفن مرکز مشاوره بیمه تامین اجتماعی کدام است ؟) مراجعه نمایید
و یا می تونید سوال های خود را در همین سایت مطرح نمایید (در صورتی که چندین سوال دارید، سوالات خود را جداگانه بپرسید.)