در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من یه زندانیم ولی در حال حاضر بیرون از زندان کار میکنم یعنی سند گذاشتم رای بازم هر صبح باید انگشت بزنم وا بعد میرم سر کار حال سوالم این هست

 آیا تامین اجتماعی میتواند من فرد زندانی را بیمه کند یا خیر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام در پرداخت حق بیمه حتی اگر رای باز جزایی داشته باشید وقتی لیست هرسال وپرداخت میگردد به معنی مشغول بکار شماست لذا مشکلی از نظر سابقه بیمه برای شما پیش نمیاید فقط اگر خدای ناکرده مجددا محکومیتت شما منجر به حبس شد میبایست سریعا ترک کتر خودرا اعلام بفرمایید تا مشکلی برای سوابق قبلی پیش نیاید ..ایمانی