در دیه و بیمه خودرو توسط
برای جبران خسارت بدنی که راننده مقصر متواری شده دادگاه به استفاده از ماده۱۰بیمه رای داده است این به چه معناست
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام  احترام

منظور از ماده 10 ، پرداخت دیه توسط صندوق تامین خسارات جانی می باشد. متن دقیق ماده 10 به شرح زیر می باشد:

ماده10ـ به منظور حمایت از زیان‌دیده‌گان حوادث رانندگی، خسارتهای بدنی وارد به اشخاص ثالث که به علت فقدان یا انقضاء بیمه‌نامه، بطلان قرارداد بیمه، تعلیق تأمین بیمه‌گر، فرار کردن و یا شناخته نشدن مسؤول حادثه و یا ورشکستگی بیمه‌گر قابل پرداخت نباشد یا به طورکلی خسارتهای بدنی خارج از شرایط بیمه‌نامه (به استثناء موارد مصرح در ماده (7)) توسط صندوق مستقلی به نام صندوق تأمین خسارتهای بدنی پرداخت خواهد شد.