در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام بنده 6سال بیمه تامین اجتماعی بودم باتوجه به اینکه بیمه نیروی مسلح از طرف همسرم هستم میتوانم بیمه تامین اجتماعی را اختیاری ادامه دهم بیمه نیرومسلحم قطع نمیشود؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر در حال حاضر مستمری بگیر همسرتان هستین،قانونا از ۲ ارگان دولتی نمیتونین حقوق دریافت کنین.

پس لزومی به پرداخت بیمه اختیاری ندارین.

در صورتیکه نیاز به حقوق بیشتر ومکمل مستمری دارین،می تونین با خرید یک بیمه نامه عمر این مشکل رو براحتی برطرف کنین.

جهت مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر همه روزه بجز جمعه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ میتوانید با بنده تماس حاصل فرمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه  پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.