در بازنشستگی و مستمری توسط
بنده ۱۰سال سابقه بیمه نیروهای مسلح دارم و سال ۸۴ اخراج شدم برای بازنشستگی قانون جدید وجود دارد یا شما پیشنهاد بهتری برای تبدیل این بیمه جهت بازنشستگی دارید هم اکنون ۴۲ سال سن دارم.با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی شما از نیروهای مسلح اخراج شده اید دیگر از مزایای بازنشستگی در نیروهای مسلح نمیتوانید استفاده کنید مگر آنکه بیمه پرداز تامین اجتماعی باشید که سوابق خود رو از نیروهای مسلح انتقال بدهید وبا شرایط تامین اجتماعی بازنشسته شوید