در سایر توسط
سرنوشت بیمه شدگان پس از فروپاشی دولت چه میشود ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

دوست عزیز من جواب سوال شما رو با سوال و جواب پاسخ میدم

آیا این دولت جدید که روی کار بیاد میخواد ادامه بده؟

آیا قبول دارین که یک نظام سیاسی وابسته به نظام اقتصادی است که بدون آن نمیتونه ادامه بده؟

آیا قبول دارین پایه های نظام اقتصادی در هر کشوری بانک و بیمه می باشد؟

آیا یک نظام بدون بانک و بیمه می تونه ادامه بده؟

حالا سوال اینجاست که بانک و بیمه در چه صورتی می تونن ادامه حیات بدن؟

جواب اینه که حتما بایستی پول داشته باشند ودرسته؟

حالا در چه صورتی می تونن پول داشته باشند؟

درصورتی که مردم پول خودشون رو در بانک و بیمه سرمایه گذاری کنند , درسته ؟

حالا مردم در چه صورتی پول خودشون رو سرمایه گذاری می کنند؟

در صورتی که اعتماد به سرمایه گذاری در بانک و بیمه داشته باشن ,درسته؟

حالا در چه صورتی این اعتماد به وجود می یاد؟

در صورتی که دولت جدید به تعهدات قبلی در دولت قبل عمل کنه ,درسته؟

امیدوارم که تونسته باشم جواب شما دوست عزیز رو داده باشم

عبدالله ملا محسنی مشاور سرمایه گذاری بیمه نوین