در سایر توسط
4 پاسخ
توسط
دوست عزیز ملاک هر جرمی وضعیت زمان وقوع جرم میباشد.
بنابراین چون زمان حادثه فاقد گواهینامه بودید و مقصر حادثه بودید .دیه بطور کامل پرداخت سپس بیمه میتواند به شما برای دریافت یا ریکاوری خسارت پرداختی مراجعه نماید.
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
دوست تاريخ حادثه براي دادگاه ملاك وشما در روز چون فاقد گواهينامه بودين در نتيجه دادگاه راجب اين موضوع تصميم ميگيره وبه احتماال زياد جريمه ميكنه شمارو وراي دادگاه براي بيمه ميبرين وديه بر اساس يوم الادا پرداخت ميشود