در بیمه بیکاری توسط
با سلام

بنده دارای پروانه نظام مهندسی پایه 1 هستم و از پروانه بصورت حقوقی در یک شرکت استفاده کرده ام. از طرف دیگر در شرکتی فعالیت داشتم و لیست بیمه از آن محل ارسال میشده و در حال حاضر کارفرما شرکت را کنسل نموده و به پرسنل نامه عدم نیاز از ابتدای تیرماه جاری ارائه نموده است. آیا با شرایط ذکر شده میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟؟ (ضمنا سابقه پرداخت حق بیمه 18 سال دارم).

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می توانید . اما باید 3 درصد حق بیمه بیکاری برایتان رد شده باشد .

با تشکر