در سایر توسط
سلام من درشرکتی کارمیکنم که درحال کاردچار حادثه ای شده ام که ازناحیه لب دچار پارگی شده ام وچهار بقیه خورده است وازناحیه بیضه دچار ضربه شده ام که عمل فتق انجام داده ام ودوطرف عمل کرده ام وعصب گوشهایم چهل درصد اسیب دیده اند می خواستم راهنمایی کنید دیه به من تعلق میگیرد چقدر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام محاسبه پرداخت دیه مشاهده مدارک پزشکی شما الزامی می باشد در ضمن مبلغ دیه شما باید توسط مراجع دارای صلاحیت قانون محاسبه شود مانند دادگاه