در بیمه حوادث توسط
من کارفرما هستم کارگران را بیمه حوادث کرده ام ولی گلوز ۱۰ ماده ۶۶ را بیمه نکرده ام ویکی کارکران مصدوم شده آیا او میتواند حق وحقوق خود را بگیرد و به من چه عواقبی دارد
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بلی او اگر خسارت خود را از بیمه تامین اجتماعی دریافت کند بیمه تامین اجتماعی از شما شکایت کرده و این خسارت را از شما مطالبه میکند و شما هم که این کلوز را انتخاب نکرده بودید باید خودتان پرداخت کنید .