در لیست بیمه توسط
با سلام

بنده در سال 94 یک شرکت بازرگانی ثبت کردم که یک هفته بیشتر کار نکرد و بنا به دلایلی منحل شد. در آن یک هفته موقعی که بنده در شرکت نبودم بازرسین بیمه برای بازرسی از شرکتی که قبلا در آن محل کار میکرد به شرکت آمده و اسامی دو نفر از کارمندانم را نوشته و آنجا را ترک کردند. بنده اصلا کد کارگاهی ثبت نکرده برای شرکت خود. حال آیا امکان دارد که بیمه برای من جریمه رد کند؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام درصورتی که اسم کارمندان برای شرکت شما ثبت شده باشد بله جریمه میشود

کارفرمایان موظفند از نخستین روز فعالیت کارگر، نام او را در لیست های بیمه وارد کنند و حق بیمه مربوط به وی را، پس از کسر از حقوق و افزودن مابه التفاوت قانونی بر آن، به سازمان تأمین اجتماعی بپردازند.