در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

سلام آيا كسي كه شغل او نصب دوربين مدار بسته ميباشد و خود او بيمه نيست مي تواند كارگر خود را بيمه كند؟

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه کردن کارگر اجباری می باشد و اگر شما کارگر خود را بیمه نکنید ، کارگر شما می تواند از شما شکایت کند و شما محکوم به پرداخت حق بیمه و جریمه دیرکرد حق بیمه به بیمه تامین اجتماعی می شوید ولی بیمه شدن کارفرما اختیاری می باشد و در صورت بیمه نشدن کارفرما مشمول هیچ جریمه ای نمی شود

ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی

کارفرما مکلف است حق بیمه مربوط به هر ماه‌را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. همچنین‌صورت مزد یا حقوق بیمه‌ شدگان را به ترتیبی که در آئین‌نامه طرز تنظیم و ارسال صورت مزد که به تصویب شورای عالی سازمان‌خواهد رسید به سازمان تسلیم نماید. سازمان حداکثر ظرف شش‌ماه از تاریخ دریافت صورت مزد اسناد و مدارک کارفرما را موردرسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف یا مغایرت‌به شرح ماده ۱۰۰ این قانون اقدام و مابه‌التفاوت را وصول‌می‌نماید. هر گاه کارفرما از ارائه اسناد و مدارک امتناع کندسازمان مابه‌التفاوت حق بیمه را راساً تعیین و مطالبه و وصول خواهد کرد.

اطلاعات بیشتر در:

قانون تامین اجتماعی