در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام . لطفا شرایط قانونی و شرعی کسی را که می تواند مشمول بیمه قالیبافی (پته دوزی) تامین اجتماعی شود را برای من بنویسید؟ آیا کسی که بیمه قالی بافی شده است اما  فقط برای خانواده خود پته دوزی میکند و از این راه درآمدی ندارد مجاز است؟؟ متشکرمم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کلیه بافندگان قالی، قالیچه، گلیم و زیلوی خانگی بدون کارفرما که با استفاده از دستگاه بافندگی فعال (در حالت بافتدر واحد مسکونی خود مشغول به کار بافت می باشند، می توانند خود را بصورت اختیاری در برابر حمایت های بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت بیمه نمایند.

معیار شناسایی برای استفاده از بیمه قالیبافان

  • متقاضی فاقد کارفرما بوده و با دریافت مزد یا حقوق معین در ازاء ساعت کار مشخص در استخدام اشخاص حقوقی یا حقیقی نبوده باشد.
  • با استفاده از دستگاه فعال به کار بافندگی مشغول بوده و عرفا به عنوان بافنده شناخته شود.
  • در واحد مسکونی خود مبادرت به شغل بافندگی نماید.
اطلاعات تکمیلی در :