در سایر توسط
ضمن عرض سلام آیا استفاده بیمه بیکاری چندسال قبل ازموعد بازنشستگي تاثیری دربازنشستگي وحقوق آن دارد استفاده از بیمه بیکاری جزسابقه محسوب میشود باتشکروسپاس
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که در زمان وقوع بیکاری ۵۵ سال سن و بیشتر و ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشنداین افراد در صورت عدم اشتغال، می توانند تا رسیدن به سن بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند. و این مدت جزوسابقه بیمه شما محسوب می شود در ضمن دریافت بیمه بیکاری تاثیری در حقوق بازنشستگی شما ندارد  و مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی شما آخرین دو سال اشتغال می باشد

اطلاعات بیشتر در این رابطه :

 بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی

 بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی