در دیه و بیمه خودرو توسط
من پارسال برج 4 تصادف کردم .29 بهمن 94 حکم اولیه دادگاه آمد که بعد از 20 روز یعنی 19 اسفند در صورت عدم درخواست تجدیدنظر، قطعی میشد.
من بعد از تعطیلات نوروز 9 فروردین در بیمه تشکیل پرونده داده ام اما بیمه مبنای پرداخت دیه را نرخ دیه سال 94 قرار داده است،  بنظر شما درست هست یا باید سال 95 مبنای پرداخت باشد؟؟
البته بیمه تا امروز هم دیه را پرداخت نکرده است.
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز چنانچه تعلل در پرداخت از طرف شرکت بیمه باشد و در این حین دیه افزایش یابد باید به تاریخ پرداخت محاسبه شود
اما چنانچه تعلل از طرف زیاندیده باشد به تاریخ صدور حکم محاسبه خواهد شد
بری پرداخت طبق ماده 15 قانون بیمه شخص ثالث هم شرکت بیمه موظف است ظرف 15 روز پس از تکمیل پرونده خسارت را پرداخت نماید