در سایر توسط
نمایندگی بیمه صبا رو چجوری میشه گرفت ؟
3 پاسخ
توسط
سلام

پس از اینکه ثبت نهایی و مجوز فعالیت دریافت شد از طریق وب سایت شرکت اطلاع رسانی خواهد شد
توسط (54,350 امتیاز)
باید یا به دفتر مرکزی واقع در آدرس : تهران- خیابان بهشتی - بعد از چهار راه سهروردی - خیابان کاووسی فر - نبش خیابان زینالی - پلاک 22 تلفن: 87510مراجعه و یا با واحد منابع انسانی تماس بگیرید

یا به سایت شرکت bimehsaba .ir مراجعه نمایید

توجه داشته باشید تنها منبع رسمی و دقیق اخبار استخدام هر شرکت بیمه ساین اینترنتی اون شرکت میباشد

استخدام و دعوت به همکاری با مستر بیمه: