در بیمه درمان تکمیلی توسط
بیمه های طرف قرارداد بیمارستان بهمن کدامند ؟
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
رديف  نام شركت بيمه  نوع خدمت قابل ارائه  فرانشيز بستري سرپايي  فرانشيزسرپائي
1  شركت بيمه ايران  بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  دارد  دارد
2  شركت بيمه معلم بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
3  سازمان گسترش و
 نوسازي صنايع ايران
بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  دارد  ندار د
4  شركت نفت فلات قاره ايران بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  دارد  ندارد
5  شركت فولاد  بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
6  شركت صنايع هواپيمائي بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
7  شركت sos   بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
8   بيمه سينا  بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  دارد  دارد
9   شركت مخابرات ايران
 استان تهران
بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندراد  ندارد
10   كانون سردفتران و
 دفترياران
بستري عمومي طبق معرفي نامه  دارد  دارد
11 - بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
12   مركز بهداشت صداسيماي ايران بستري عمومي   طبق معرفي نامه  دارد  دارد
13   نهاد رياست جمهوري بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  دارد  دارد
14   بيمه شركت شهر سالم
 وابسته به شهرداري
بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  دارد  دارد
15   بيمه پارسيان بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
16   بيمه اسيا بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
17   بيمه دي  بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
18   البرز بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
19   بيمه دانا بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندارد  ندارد
20   بيمه شركت ارتباطات سيار
 ( وابسته  مخابرات ايران)
بستري عمومي و قلب  طبق معرفي نامه  ندراد  ندارد