در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام میخواستم بیمه عمر و سرمایه گذاری بخرم. می خواستم ببینم چجوری می تونم تهیه کنم ؟
3 پاسخ
توسط (480 امتیاز)
با سلام:برای خرید بیمه عمر قبل از هرچیز حتما از شرکت های بیمه، اطرافیان و دوستان که این بیمه نامه رو خرید کردن اطلاعاتی کسب کنید و پس از آگاهی از شرایط و پوشش ها مراجعه به شعب و نمایندگی های شرکت مورد نظر میتونین اقدام به خرید بیمه عمر کنین‌.