در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام و خسته نباشيد من ميخواهم از اتريش به ايران بيايم با خودروي شخصي خودم ماشين ام را شما بيمه ايران ميكنيد هاشمي
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام خدمت شما

برای جواب به این سوال باید مشخص گردد کل مسیر سفر با خودرو طی می کنید  یا خیر؟ و دوم اینکه برای مدت مشخصی در ایران اقامت دارید و یا دائم ؟ اگر شما کل مسیر سفر را میخواهید بیمه نامه داشته باشید می توانید از شرکت ارائه دهنده بیمه اتومبیل اتریش این پوشش را خریداری نمایید و در کشورهای دیگر از آن استفاده نمایید و یا شرکت های ارائه دهنده بیمه نامه های اتومبیل بین المللی بیمه خریداری نمایید .

 اگر خودرو شما توسط ترانزیت به ایران حمل می گردد و فقط در ایران می خواهید از آن استفاده نمایید در مبادی ورودی کشور نمایندگان بیمه ایران طرح مخصوص بیمه اتومبیل خودروهای وارداتی ارائه می نمایند که از نظر پوششها و نرخ آن نصبت به بیمه نامه های داخل کشور از شرایط بهتری برخوردار بوده و از همان لحظه ورود به مرز می توانید با این بیمه نامه از خودرو خود استفاده نمایید .

 اگر از نمایندگان داخل کشور قصد خرید بیمه نامه را دارید ابتدا باید با مدارک به دفاتر بیمه داخل کشور  مراجعه و بعد بیمه نامه صادر گردد سپس شما از خودرو استفاده نمایید و بهتر آن است که در همان مبادی ورودی از دفاتر مستقر در مرز بیمه نامه خریداری نمایید . اگر قصد اقامت دائم در ایران را دارید و میخواهید سوابق بیمه نامه اتومبیل شما به ایران منتقل گردد باید از شرکت ارائه دهنده بیمه اتومبیل اتریش تاییده های لازم را گرفته و بعد با تایید  بیمه مرکزی ایران و تایید ستاد بیمه ایران از سوابق تخفیف در ایران نیز برخوردار گردید . لطفا برای ارائه جواب بهتر مشخص کنید :

1-آیا کل مسیر را با خودرو طی می نمایید یا فقط داخل مرز ایران ؟

 2- مدت زمان اقامت شما در ایران کوتاه مدت است یا دائم ؟

 3 - چه نوع بیمه اتوموبیلی در اتریش و با چه میزان تخفیف دارید ؟