در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با عرض سلام  و خسته  نباشيد، من ۴۰ سال  دارم تازه جایی مشغول به  کار شدم و  یک سوم از حق بیمه رو کارفرما و مابقی رو تا ۲۹۰ خودم باید بریزم میخاستم ببینم اولا با این توصیف بیمه شدن من ارزش داره یا نه؟ دوم اینکه من با وجود اینکه مونث و مجرد هستم از پدرم حقوق بازنشستگی نیروهای  مسلح میگیرم آیا با بیمه شدن نزد تامین اجتماعی حقوق پدرم قطع میشود یا نه؟
1 پاسخ
توسط (680 امتیاز)
سلام

حقوق پدرتان قطع نمیشود اما شما از تحت پوشش ایشان خارج میشودی.