در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط

سلام

ظرف یک سال پیش از زایمان، بیمه ۶۰ روز کار را به تأمین اجتماعی پرداخت کرده ام اما اداره  شهرستان کمک هزینه را پرداخت نمیکند و میگویند باید کل سال را پرداخت می کرده ام . آیا این قانونی است؟

 طبق قوانین مرخصی زایمان ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرد ه ام اما اداره تامین اجتماعی شهرستان کمک هزینه را پرداخت نمیکند و میگویند باید کل سال را پرداخت می کرده ام . آیا این قانونی است؟

1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام طبق قانون

ماده ۶۷ قانون تامین اجتماعی

بیمه‌ شده زن یا همسر بیمه‌ شده مرد در صورتی که‌ ظرف یکسال قبل از زایمان سابقه پرداخت حق بیمه شصت روزرا داشته باشد می‌تواند بشرط عدم اشتغال به کار از کمک بارداری‌استفاده نماید. کمک بارداری دو سوم آخرین مزد یا حقوق بیمه شده طبق ماده ۶۳ می‌باشد که حداکثر برای مدت دوازده هفته‌ جمعاً قبل و بعد از زایمان بدون کسر سه روز اول پرداخت خواهدشد.

در صورتی که شرایط قانونی را دارید دریافت این کمک هزینه بلا مانع می باشد

اطلاعات بیشتر در:

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

همه چیز در مورد کمک هزینه بارداری و مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی