در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام. امروز جمعه هست و فرصت نکردم که دفترچه ام رو تمدید کنم، ولی حق بیمه و لیست بیمه ام ارسال شده

آپاندیس ام اوت کرده . آیا بیمارستان دفترچه بیمه ای که اعتبار ندارد رو قبول می کنه ؟ تا شنبه برم و تمدید کنم ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

ضمن آرزوی بهبودی

بلی بیمارستان موظف به پذیرش شما بوده و شما در اولین فرصت برای تمدید اقدام و به بیمارستان ارایه فرمایید