در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام،من 4ماه سرکار بودم اما متاسفانه بیمه واسم واریز نشد بعد 4ماه منو از کار بیرون کردن،آیا من میتونم با طرح شکایت حق بیمه خودمو دریافت کنم،البته الان 3ماهه از تاریخ اخراج من میگذره
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام به واحد تامين اجتماعي مربوط به منطقه بيمه خود مراجعه كنيد مشاوريني كه بهتر و كامل راهنمايي كنند شما را مي توانيد مراجعه كنيد اگر اينجا دوستان راهنمايي نكردند